dr. Kende Péter: Mik vagytok ti, istenek? – Orvosi műhibák PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Mik ​vagytok ti, istenek? Isten adhat és elvehet életeket, de ti nem! • Amikor a sebész műtét közben nem azt találta, amit elképzelt, ahelyett, hogy abbahagyta volna a műtétet, tovább piszkált, kutakodott – míg végül létrehozta a halálos végű melléksérülést. Halálra operálta Máriát.

Doktor ur! Ha még egyszer-kétszer megműtenek, igazi törpe leszek! • A doktor azzal fenyegette-zsarolta meg a szülőket, hogy amíg nem adnak hamis tanúsítványt arról, hogy a Kende hazudott a könyvében, az életmentő beavatkozásokon túl nem fogja kezelni a lányukat. És ez az ember ma is orvos. • Másnap Teréz meghalt. Tüdőgyulladásban. Miközben az előző napokban kilenc orvos vizsgálta meg. Kilenc.

Zalányi Sámuel végigtarolta fél Magyarországot – Szegedtől Keszthelyen át Mosonmagyaróvárig, majd vissza Szegedig –, műhibák sorozatát követte el, tucatnyi ember halála szárad a lelkén. S a hivatalos orvospápák legfeljebb kuncogva érdeklődtek egymástól a gyógyszergyárak Bahama-szigeteki konferenciáin: – Samu most éppen hol tarol?

Ebben a kötetben körülbelül száz orvosi műhiba-eset olvasható. Egyik rémesebb, mint a másik, Robin Cook orvos-krimijei rózsaszín lányregények ahhoz képest, amit a valós élet produkál, amilyen borzalmas tragédiák e történetekben föltárulnak. Valószínűleg csak jelentős szünetek közbeiktatásával lehet végigolvasni mindet, különben minimum rosszul lesz tőlük az ember.

Én a történetek többségébe kétszer-háromszor félig-meddig belehaltam, amíg bírósági tárgyalásokra, kórházakba, az érintettek lakására jártam, írtam. Olvasóimnak csak azt kívánhatom: megszenvednek érte, hát okuljanak ezekből – ha van rá módjuk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

dr. Kende Péter: Mik vagytok ti, istenek? – Orvosi műhibák (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük