Dr. Diethard Stelzl – Gyógyítás kozmikus szimbólumokkal PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Diethard Stelzl - Gyógyítás kozmikus szimbólumokkal PDFA szerző könyvében számos példával illusztrálva magyarázza el, hogy hol, és milyen célból viseljük, használjuk a bemutatott szimbólumokat, gyógyíthatatlannak hitt megbetegedések esetében is. A kozmikus szimbólumok használata holisztikusan fejti ki hatását, megteremtve az emberen kívül és belül a tökéletes rend és teljes harmónia állapotát.

Részlet a könyvből:

„A vitális emberi energia az emberi energiarendszerben inkább a mágneses összetevőt testesítik meg, és az egyént összeköti a Föld mágneses mezejével és gravitációjával, nehézségi erejével és tömegével. Ezzel a materiális, durva anyagú emberi test voltaképpen összesűrűsödött energiaként mutatja be eredetét.

Az ember fizikai dimenziója lényegében a Föld- Anyából ered. A tudattól független testi funkciók (anyagcsere, légzés, keringés, pulzus stb.) energetikai szabályozására szolgáló vitális energiát a földből vesszük fel és oda is adjuk vissza annélkül, hogy ebben a fej akár a legcsekélyebb szerepet játszaná. Vitális energiát úgy vehetünk magunkhoz, ha elképzeljük, amint az a bal talpunk léppontján keresztül balra, az óramutató járásával ellenkező irányban, az ivarszerveken át a májba áramlik.”

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Diethard Stelzl – Gyógyítás kozmikus szimbólumokkal (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük