Darynda Jones: Első sírhant PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Darynda Jones: Első sírhant PDFCharley Davidson nyomozónő már 5 évesen beszélt a halottakkal. Sőt, az is megesett, hogy a halottak kértek tőle egy-egy apró szívességet, mint például igazságszolgáltatást a gyilkosaiknak.

Charley, a fiatal, csinos magánnyomozó gyerekkora óta látja a halottak szellemét és képes velük kommunikálni. A teste a szellemek számára tündöklően fényes, hiszen ő az átjáró a túlvilágra. Röviden Charley a halál angyala.

A lány élete egyáltalán nem átlagos, hiszen az otthonában ki-be járkálnak a szellemek, sőt egy (Mr. Wong) folyamatosan együtt is él vele. Legtöbbjük azért keresi fel Charleyt, hogy a közeli hozzátartozóinak üzenjen, vagy ha kérdéses körülmények között távoztak az élők sorából, akkor a nyomozásban segítsen.

Egy sikeres kimenetelű nyomozás mindig igazságot szolgáltat a halottaknak, így lezártnak tekinthetik földi életüket és „nyugodt szívvel” mehetnek át a túlvilágra.

Charley egyébként a rendőrségnek is dolgozik, mint szakértő. A különleges képességét pedig nem kell felfednie, hiszen a nyomozások vezetője Bob bácsi, a lány nagybátyja. A bácsikája pedig nagyon régóta tisztában van azzal, hogy a lány a szellemek segítségével göngyölíti fel a bűnügyeket.

Szexi és fordulatos, humoros és kemény, paranormális-romantikus detektívregény, J.R. Ward, a Megsebzett szerető sorozat írónőjének ajánlásával, Kresley Cole és Sherrilyn Kenyon rajongóinak.

A sirhant ciklus további könyvei:

Darynda Jones: Második sírhant PDF

Darynda Jones: Harmadik sírhant PDF

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Darynda Jones: Első sírhant (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük