Csörgits Kinga – Te kinek az életét éled? Doc

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„Mire a könyvem elkészült, engem is átformált, megváltoztatott. Megértettem, nem elég egyetérteni a helyes döntéssel, meg is kell hozni azt. Van, aki képes erre, van, aki segítségre szorul.

Mégis, hagy mondjam el, végigmenni az úton anélkül, hogy szerettünk volna, hogy mertük volna elfogadni, és használni a legnagyobb ajándékot, a szabad akaratot, bűn. Méghozzá a legrosszabb fajtából. Mert ezt a bűnt saját magunk ellen követjük el. A kérdés csak az, meg tudunk-e majd bocsátani.

Milyen érzés lesz bűnhődni az örökkévalóságig? Számolni az évezredeket megalkuvásunkért cserébe, míg végül ki tudjuk mondani, mindent elrontottam. Én rontottam el!

Persze az író mindig kiváltságos helyzetben van. Amikor felér a dombra, és kisüt a nap, leül írni. Ha a völgyben talál rá egy esős délután… nem muszáj alkotnia. Végül megszületik a könyv, amin keresztül nem látunk mást, csak azt az istenverte napsütötte domboldalt.

Fel sem merül bennünk, hogy az író, ugyanúgy megjárta a völgyet is. Nem is feltételezzük, hiszen nem irt róla. Szóval a világ szürke. Sőt még rosszabb! Fekete, meg fehér. Ezzel nincs mit tenni. De attól, hogy színtelen, még nem biztos, hogy színtelenül jó. Szóljon, tehát ez a könyv azoknak, akik bűnösök, mert szint mernek álmodni egy fekete fehér világba.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Csörgits Kinga – Te kinek az életét éled? (letöltés doc-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük