Amit Goswami – Képzelt ablak PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Deepak Chopra könyvhöz írt előszavából:

Goswami professzor két világban is otthon van: az indiai szellemiség örök diákja és gyakorlott fizikus egy személyben. Az elmúlt huszonöt évben számos könyv próbálta meg egyesíteni Keletet és Nyugatot, összeegyeztetni a nirvánát a magfizikával.

Némelyik sikerrel járt a költészet szintjén, gyönyörű képet festve a táncoló részecskékről, amelyek önkívületben lévő dervisekhez hasonlóan pörögnek a térben. Más, prózaibb szerzők józanul feltárták a párhuzamokat Einstein relativitáselmélete és a szenvedés megszüntetésének buddhista tana között.

Ennek ellenére minden tiszteletemmel kijelenthetem, hogy egyikünk sem jutott el odáig, mint Goswami professzor, aki a puszta képeknél vagy intellektuális párhuzamoknál jóval messzebbre merészkedett.

Az egyetlen Valóságot tárja elénk, amelyet minden látó és szent hirdetett, majd annak belátásra bír, hogy a tudomány nem járhat sikerrel, amíg nem ismeri fel ugyanezt az egységet. Az eseményhorizonton túl a tér-idő-szellem világa vár ránk.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Amit Goswami – Képzelt ablak (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük