A nagy menyasszonykönyv PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ha minden igaz, hamarosan bekövetkezik az a nap, amely az eddigi életed egyik legfontosabbika lesz ezentúl. Hisz az életedet készülsz összekötni, megosztani valakivel, akit szívből szeretsz. Fontos időszak ez az életedben, fel kell készülni a nagy eseményre és az azt követő közös életre.

Tudjuk, hogy egy esküvő leszervezése nem egyszerű feladat, hogy sok-sok utánajárással, tárgyalással, szervezéssel jár. Alapvetően nem sok mindenki tudja kapásból, hogy mikor kell bejelentkezni a hivatalokba, vagy épp milyen az aktuális menyasszonyi ruhadivat. Vagy, hogy egyáltalán, hogy kezdjünk bele ebbe a nagy szervező munkába?

Nos van egy jó hírünk. Ez a könyv segítséget próbál adni a készülődő pároknak, hogy a döntések könnyebben, minden tudás birtokában születhessenek meg.

A Nagy Menyasszony Könyv – melyet most virtuálisan a kezedben tartasz – hosszú évek esküvői munkásságának és sok-sok már házas pár tapasztalatainak összességéből készült. Reméljük hasznos olvasmány lesz.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

A nagy menyasszonykönyv (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük