Villányi Péter – Kapcsoskönyv PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ez a könyv férfi és nő párkapcsolatáról és annak változatairól szól. Azoknak érdemes megismerkedni vele, akiknek nincsenek működőképes kapcsolataik, akik kapcsolataikban nem érzik magukat elég jól, vagy ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek újra meg újra.

Jómagam pszichoterapeuta vagyok, húsz éves gyakorlatom alatt sok száz emberrel beszélgettem. Ismerem a területet, és meggyőződésem, hogy a férfiak és nők valóban boldogok lehetnek egymással; valóban boldogok abban az értelemben, hogy nem csak úgy tesznek, azt hazudják, vagy mások boldognak látják őket.

A Kapcsoskönyvben leírt gondolatokat, mint jól általánosítható tapasztalatokat részben a saját életemből, részben pedig a hozzám fordulókkal folytatott beszélgetésekből szűrtem le. Úgy is mondhatnám, hogy ez a kiadvány olyan „népi megfigyeléseket” tartalmaz, amelyek nagy valószínűséggel és magas gyakorisággal fordulnak elő mindennapjainkban.

Nem igazságokról van tehát szó, különösen nem abszolút, „tudományos” igazságokról, és nem hiszem, hogy az itt olvasottakhoz vagy hallottakhoz bárkinek alkalmazkodnia kéne. Ám ha valaki ezeket a gondolatokat elfogadja, nagy esélye van arra, hogy kapcsolatai tartósan boldogok és harmonikusak legyenek.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Villányi Péter – Kapcsoskönyv (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük