A. E. Powell: Az éteri test PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A. E. Powell: Az éteri test - Csakrák, Prána, Egészség PDFAz „Éterikus test” Arthur E. Powell öt részből álló életműsorozatának első kötete, először jelenik meg magyarul.

Részletesen bemutatja a fizikai test rendkívül finom, de azért még fizikai anyagból álló részét, az éterikus testet, amit szabad szemmel, egy kevés gyakorlással bárki megfigyelhet. Ismerteti azt a titokzatos kapcsolatot, ahogyan a Napból érkező egyik energiafajta, a prána – a szabad szemmel is látható vitalitás-gömböcskéken keresztül – eljut hozzánk, hogy életerővel lásson el bennünket.

A könyv sok ábrával és táblázattal érthetővé és szemléletessé teszi az éterikus test feladatát, működését, részletesen jellemzi az egyes erőközpontokat vagy csakrákat és az emberi életben betöltött szerepüket. Bemutatja az életáramok vagy energiák tudatos kiárasztásával történő gyógyítást, a spiritiszta szeánszok gyakori jelenségeit, az éterikus aurát, valamint a különböző éterikus képességeket, például az éterikus látást, aminek teljes és irányított birtoklása lehetővé teszi, hogy az ember keresztül lásson a sűrű fizikai anyagon.

A Powell-sorozat további kötetei az ember asztrális, mentális, kauzális testeivel és azok világaival foglalkoznak, az ötödik kötet pedig összefoglalja mindazt, amit az ősi bölcsesség a Naprendszerünkről, valamint az emberiség megszületéséről, fejlődésének múltjáról és jövőjéről tanít.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

A. E. Powell – Az éteri test – Csakrák, Prána, Egészség (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük