Viktor Sanchez – Don Carlos tanításai PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

E könyv referenciamunka, és mint ilyennek, célja kizárólag az, hogy általános információforrásul szolgáljon, nem pedig az, hogy bármilyen egyéni alkalmazás alapját képezze.

A könyvben szereplő gyakorlatokat a szerző csoportos foglalkozások keretében tanította, néhányuk esetében (például a 74. gyakorlat: A fák csúcsán, illetve a 75. gyakorlat: A harcos eltemetése) fennáll a fizikai sérülés veszélye, és mindegyik gyakorlatot arra tervezték, hogy csoportosan, tapasztalt vezető jelenlétében végezzék.

A résztvevőktől megkövetelik, hogy megfelelő fizikai állapotban legyenek (ezt orvosi igazolással is bizonyítaniuk kell), hogy elvégezhessék a bonyolultabb gyakorlatokat, például a fent említetteket.

A könyv technikáinak egyéni alkalmazása során felmerülő bármilyen problémákért és az esetlegesen elszenvedett sérülésekért kizárólag a gyakorlatot végző személy tehető felelőssé, mint ahogy a csoportos foglalkozások során is minden felelősség a résztvevőket terheli.

Kérem, azt se feledjék, hogy ezt a könyvet teljes egészében Victor Sanchez írta. Carlos Castaneda sem az alkotási folyamatban nem vett részt, sem a könyvben kifejtett nézeteket nem hagyta jóvá

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Viktor Sanchez – Don Carlos tanításai – Carlos Castaneda munkáinak gyakorlati alkalmazása (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük