Házi villámolvasás tanfolyam kézikönyve PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A villámolvasás több mint egyszerű gyorsolvasás. Különleges tanulási élmény, amivel kihasználhatod szellemi képességeid végtelen forrását, feltérképezheted és kitágíthatod lehetőségeidet.

Olyan korban élünk, amelyben túl kevés az idő, és túl sok az információ. Ha meg akarunk birkózni ezzel a helyzettel, új készségekre van szükségünk, hogy feldolgozzuk az adott ismeretanyagot, és tanuljunk belőle. A villámolvasás arról szól, hogy miként használjuk az emberiség által ismert legjobb információfeldolgozó eszközt: az emberi elmét.

A szerző gyakorlatokon végigvezetve tanítja meg a hallgatót a másodpercenkénti 1 oldalas (!) sebességű „olvasásra”. (Valójában az információ elme általi „lefényképezése” és villámgyors feldolgozása történik.)

Kincset érő tudás, ami elsősorban diákoknak és olyan felnőtteknek hasznos, akiknek nagyobb mennyiségű írott anyagban kell eligazodniuk vagy azt megtanulniuk.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

(letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük