Anthony Strano: A szellemiség felfedezése PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„A túl sok gondolkodás olyan, mint a túl sok evés. Nehézkesek leszünk, elveszítjük könnyedségünket és rugalmasságunkat. Beleragadunk kis dolgokba és azok fokozatosan hatalmasakká nőnek, amiket nem tudunk lerázni magunkról. Sokszor, amikor túl sokat gondolkodunk, akkor képzelgünk, és túlzottan reagálunk.”

A boldog élet feltétele egyszerű: igaz kapcsolatok és a cél felismerése. A boldogság vagy annak hiánya nem külső dolgokból származik, hanem belső énünkből. Például nem a pénz hiánya az oka a boldogtalanságunknak, de nem is a pénz adja a boldogságot. A szellemiség a tudatosság olyan állapota, amikor befelé tekintünk önmagunkba, felfedezzük azt az erőforrást, amellyel az életünket kreatívabban és jelentőségteljesebben tudjuk élni. A szellemiség önmagunk megismerése, s a fejlődés az egyensúly megtartásának a tanulását jelenti. Ezzel az egyensúllyal a realitások talaján maradunk, az életszemléletünk új perspektívát kap és megtanuljuk elkerülni a szélsőségeket. Ez a kis könyv ennek felfedezésében ad segítséget.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Anthony Strano: A szellemiség felfedezése (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük