Steven Lee Weinberg: A bölcsesség ősi iskolái PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Steven Lee Weinberg: A bölcsesség ősi iskolái PDFRamtha magasrendű entitás, egy ősi, láthatatlan testvériség tagja, akik hallják az ember imáit.

1978-ban, az Egyesült Államokban nyilatkozott meg először egy J. Z. Knight nevű fiatalasszonyon keresztül. A médium segítségével többszáz előadást tartott azóta Amerika szerte, tanításait hangszalagok őrzik. Ramtha azért jött, hogy elfeledett örökségünkre, halhatatlan isteni lényünkre emlékeztessen.

Nem vallást hirdet, hanem a tanulás szépségét, a tapasztalatot, hiszen a bölcsesség az egyetlen, amit magunkkal viszünk erről a bolygóról. Ezt a létet valami jobb reményében hagyjuk el, mégis visszatérünk a legnagyobb, legfontosabb misztérium, az énnek nevezett pont megértésének céljából. Ám lezárt elménk nem merészkedik a társadalmi tudat korlátai mögé, agyunk elzárkózik a magasabb frekvenciájú gondolatok elől.

Ramtha szerint lezárt aggyal élni annyit tesz, mint tagadni az érzékszerveken túli értékek létezését. Ha megnyitjuk elménket a „mi lenne ha” – vérlázító, emberi gondolkodás határait ostromló – gondolatai előtt, agyunk felfoghatja a tudatosságon túlról érkező, határtalan energiákat. Így saját egyetemességünkkel lépünk egységre. Ha megtesszük, gondolatról gondolatra, érzésről érzésre, pillanatról pillanatra visszanyerjük nagyságunkat, hatalmunkat és dicsőségünk tudatát.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Steven Lee Weinberg – A bölcsesség ősi iskolái – Ramtha égi üzenetei II. (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük