Eckhart Tolle: Az örökkévaló megérintése PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ezeket a foglalkozásokat tanításoknak hívják, holott tanítás valójában itt nem történik. A szavak azonban korlátozottak , és valamilyen szóval azért illetnünk kell a dolgot. A tanítás azt jelentené, hogy valami többletet adok nektek–tudást, információt, tényeket vagy akár valamilyen megtapasztalást–, ám valójában itt nem erről van szó.

Nem arról szól a dolog, hogy valami pluszt adjak nektek. Bennetek már eleve rengeteg van. Több is, mint a mennyi elég… Több információval rendelkeztek, mint amennyivel Buddha valaha is rendelkezett.

És természetesen rendelkezésetekre állnak szép térképek, avagy útjelzőtáblák, a birtokotokban lévő spirituális jellegű információ révén. Gyönyörű térképek vagy útjelzőtáblák, ősi írások formájában, amelyek megmutatják az emberi tudat átalakulásához vezetőutat.

Itt mi egyetlen létező térképet vagy útjelző táblát sem használunk–legyenek azok bármilyen szépek és mély értelműek is–, a melyek egy része innen, Indiából ered, amit a spiritualitás szülőhelyének is lehetne nevezni. Nem mintha bármi baj is lenne ezekkel a térképekkel, azok gyönyörűek.

Azok az út jelzőtáblák. Ám minden kor megteremti a maga útjelzőtábláit, amelyek összhangban állnak a kor igényeivel. A régiek is működhetnek, ha jól használod őket, ám akadállyá is válhatnak, ha rosszul használják őket. Talán fölfigyeltél arra, hogy „térképek” vagy „útjelzőtáblák” kifejezést használtam az ősi tanítások, az ősi spirituális tanítások megjelölésére.

Miért?

Mert mi is egy térkép? Soha nem„az”. A térkép nem a terület. Az útjelzőtábla nem maga a hely, amely felé mutat. Minden tanítás tehát, akár ősi, akár jelenkori, túlmutat önmagán.

És minden tanítás esszenciája az emberi tudat átalakulásának a lehetősége. Egy olyan állapotba jutása, amely mentes a kötöttségektől, mentes a szenvedéstől, mentes a kondicionáltságtól (beprogramozottságtól).

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Eckhart Tolle: Az örökkévaló megérintése (letöltés pdf-ben) (másik helyről letöltés)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük