Stephen W. Hawking – A mindenség elmélete PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A kötet hét előadást tartalmaz, amelyekben Stephen W. Hawking, a neves tudós, a tudomány nagy népszerűsítője fejti ki a világegyetem ismereteink szerinti történetét.

Hawking a világegyetemről alkotott elképzelések történelmi áttekintésével kezdi az előadás-sorozatot: Arisztotelész megállapításától – hogy a Föld gömbölyű – eljut Hubble kétezer évvel későbbi felfedezéséig, nevezetesen addig, hogy a világegyetem tágul.

Ezek ismeretében tárja fel a modern fizika eredményeit, mondja el a világegyetem kezdetével, a fekete lyukak természetével és a téridővel kapcsolatos elméleteit.

Végül felteszi a modern fizika által megválaszolatlanul hagyott kérdést: hogyan lehet az összes részelméletet összehozni a Mindenség egyesített elméletében.

Ha megtaláljuk erre a választ – mondja -, az lesz az emberi értelem végső győzelme. Hawking felfedező utazásra hív tehát mindenkit a kozmosz világába, és arra késztet, hogy megtaláljuk benne saját helyünket.

Ez a könyv azoknak íródott, akik már néztek fel az éjszakai égboltra, és eltűnődtek azon, hogy mi is van odafönn, és mindaz hogyan került oda.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Stephen W. Hawking – A mindenség elmélete (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük