Carl Sagan – Kapcsolat PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Carl Sagant nem kell bemutatni a hazai olvasóközönségnek. A nemzetközi hírű amerikai csillagász és kozmosztkutató azok közé a természettudósok közé tartozik, akik tudásukat élvezetes és érthető formában osztják meg a laikus érdeklődőkkel.

Magyarországon Carl Sagan neve az ÉDEN SÁRKÁNYAI című könyvével és a KOZMOSZ televíziós sorozattal vált ismertté. A KAPCSOLAT (Contact) című regénye igazi bestsellerré, sőt, túlzás nélkül világszenzációvá vált, és a világ legtöbb nyelvére lefordították.

A KAPCSOLAT minden idők legérdekesebb ismeretterjesztése a fizika, matematika és a csillagászat terén,s mindez regényes, olvasmányos formában. Sagan fantasztikus kalandra invitálja az olvasót – egy magasan fejlett civilizáció felfedezésére a határtalan világűrben.

Egy nemzetközi kutatócsoport végigéli a fénysebesség és a relativitás fogalmát eltörlő utazást, hogy tanúi és résztvevői lehessenek az emberi történelem leglélegzetelállítóbb találkozásának…

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Carl Sagan – Kapcsolat (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük