Ruediger Dahlke: Sorsfordulók – Az életválság, a fejlődés lehetősége Doc

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Születés, serdülőkor, a szülői házzal összekötő köldökzsinór elvágása, házasság, öregedés, halál – ezeket a természetes jelenségeket egyre nehezebben tudjuk elfogadni.

Az életünkben bekövetkező nagy sorsfordulókat gyakran krízisként éljük meg. Napjainkban elvesztek azok a szertartások, melyek annak idején hovatartozást biztosítottak az embereknek. Minél kevesebbet foglalkozunk az életválságok jelentőségével és következményeivel, annál fájdalmasabb testi hatásaik lehetnek.

Így keletkeznek azok a kórképek, amelyeket lelki szükségleteink háttérbe szorítása okoz. Rüdiger Dahlke, a pszichoszomatikus medicinában nagy tapasztalattal rendelkező orvos és terapeuta, lépésről lépésre ismerteti meg velünk, milyen betegségek származnak a feldolgozatlan, megoldatlan megpróbáltatásokból.

Megmutatja, hogyan ragadhatjuk meg az élet válságos korszakaiban rejlő pozitív változási lehetőségeket. Arra biztat, hogy tudatosan haladjunk át életkorunk minden állomásán és az elkerülhetetlen akadályokat fejlődési lehetőségként fogjuk fel.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Ruediger Dahlke – Sorsfordulók – Az életválság, a fejlődés lehetősége (letöltés doc-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük