Kurt G. Büchel – Öngyógyítás az energiavonal áramoltatásával PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„Az egészségünk érdekében

A természetgyógyászok már régóta figyelmeztették a nyilvánosságot a gyógyszergyártók tisztességtelen üzleteiről. Mára már bebizonyosodott, hogy a gyógyszergyáraknak nem a meglevő betegségek leküzdése, hanem azok terjedése a pénzügyi érdekük.

Tehát az „üzlet a betegségekkel” gazdaságosabb, mint azok megszüntetése. Ezért a gyárak 95%-ban, melyek a piacról élnek, egyáltalán nem gyógyító szereket állítanak elő. Az azonban biztos, hogy minden egyes termékük több, nem kívánt mellékhatást von maga után. A panaszokat nem enyhítik ezek a gyógyszerek, és az sem érdekel senkit sem, mi a betegség okozója…”

„Van-e a kéznek gyógyító ereje?

Igen, ezt hiszem, és meg vagyok róla győződve! Mindenki, akinek valamije fáj, ösztönösen ráteszi beteg testrészére a kezét. Mindegyik anya a kezével hűsíti gyermeke lázas fejét, és a hasfájós csecsemő hasát is a kezével simogatja. Gondoljunk az ősrégi kifejezésre „kezelés”, ahol szintén a kéz a gyógyító eszköz. Az orvosok is először a kezükkel vizsgálják meg a beteget, mielőtt bármilyen orvosi eszközt vennének el.

Az én időmben az orvosok a pulzust a kezükkel mérték, és a testemet is végigtapogatták, hogy rájöjjenek, mi fáj. A bibliában is a szentek a kezüket tették a betegek feje fölé, hogy megmentsék őket a földi gyötrelmektől…”

Nekem, mint szerkesztőnek az „új áramoltatása” című fejezet tetszik a legjobban. S megjegyzem még, hogy valamikor mi magyarok nemcsak a kezelés szavával voltunk tisztában, hanem magukkal ezekkel a praktikákkal is, mint „távol-keleti” nép.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kurt G. Büchel – Öngyógyítás az energiavonal áramoltatásával – Ösrégi néptudomány (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük