John F. Thie: Gyógyító érintés PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

John F. Thie - Gyógyító érintés

John F. Thie: Gyógyító érintés

A világ nem engedheti meg magának a jelenlegi gyógyítási modellt, még akkor sem engedhetné meg, ha tényleg mindenre megvolna a válasza, ami, mint tudjuk, lehetetlen, hiszen a klasszikus fizikán alapszik. A TFH módot nyújt arra, hogy az átlagember segítsen magán, felelősséget vállaljon az egészségéért, a teljességért, és az életében meghozott döntéseiért.

1977-ben a Touch For Health, és az, hogy részt vettem egy TFH tanfolyamon, megváltoztatta az életemet és orvosi gyakorlatomat. Kérem Önt, hogy ne csak ezt a könyvet olvassa el, hanem iratkozzon be egy tanfolyamra, bizonyosodjon meg minderről Ön is, és ossza meg ezt a tudást a barátaival, a családjával és a kollégáival.

John azt mondotta: „Egy álom megvalósításán dolgoztam, azért, hogy a lehető legszélesebb körben osszam meg azt a felfedezést, hogy milyen csodálatosak vagyunk, s hogy a gyengéd érintés és az izomtesztelés az egészséget, a teljességet és a teljesítményjavulását eredményezi.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

John F. Thie: Gyógyító érintés (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük