Paulo Coelho: A győztes egyedül van PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Paulo Coelho: A győztes egyedül van PDFKönyveim egyik állandóan visszatérő témája: mennyire fontos, hogy megfizessünk az álmainkért. De milyen mértékben manipulálhatók az álmaink?

Az utóbbi évtizedekben olyan kultúrában élünk, amely kiemelkedő jelentőséget tulajdonít a hírnévnek, a pénznek és a hatalomnak. Sokan közülünk azt hiszik, hogy kizárólag ezekért az értékekért érdemes küzdeni, és nincsenek tudatában annak ténynek, hogy a kulisszák mögött rejlő valódi manipulátorok névtelenek maradnak. Ezek a manipulátorok tisztában vannak vele, hogy a legerősebb hatalom észrevétlen – egészen addig a pillanatig, amikor már késő észrevenni, mert csapdába estünk. Erről a csapdáról szól ez a könyv.

A győztes egyedül van négy főszereplője közül hárman hagyják, hogy manipulálják az álmaikat: Igor, az orosz milliárdos azt hiszi, hogy az emberölés elfogadható, ha a tettest nemes cél – például az emberi szenvedés megszüntetése vagy a szeretett nő visszaszerzése – vezérli.
Hamid, a divatmágnás a legjobb szándékkal kezdte a pályafutását, hogy aztán beszippantsa a gépezet, amelyet ö csak föl akart használni céljai eléréséhez.

Gabriella – akárcsak a mai emberek többsége – meg van győződve róla, hogy a hírnév önmagában is elég cél, a legmagasabb kitüntetés egy olyan világban, amely a hírnevet tartja a legnagyszerűbb teljesítménynek.

Ez nem thriller, hanem egy kimerevített tablókép arról, hogy hol tartunk most.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Paulo Coelho: A győztes egyedül van (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük