Paul Brunton: India titkai PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Előszó
„Szent India” – ez époly megfelelő címe lehetne Brunton könyvének. Mert annak az Indiának a keresését írja le, amely azért annyira titokzatos, mert annyira szent. Az élet legszentebb dolgait nem szoktuk dobraverni. Az emberi lélek az ilyeneket, tévedhetetlen ösztönnel, a legbensőbb rejtekekbe helyezi, amelyekhez csak kevesek férkőzhetnek, vagy talán senki. Bizonyára csak olyanok, akik értéket látnak a szellemi dolgokban.

S az országokkal ugyanúgy áll a dolog mint az egyénekkel. Az országok is titokban őrzik azt, ami számukra legszentebb. Az idegennek nem lenne könnyű megtudnia, mi az, amit Angolország a legszentebbnek tart. S ugyanez áll Indiára nézve. Ami Indiában a legszentebb, azt leginkább titokban tartják.

A titkos dolgokra csak sok kutatással, kereséssel lehet ráakadni; de aki keres, az talál. Akik egész szívükkel keresnek s akikben él az igazi elszántság ahhoz, hogy megtalálják, amit keresnek, azok végül is fölfedezik a titkot.

Bruntonban élt ez az elszántság és végül meg is találta azt, amit keresett. Pedig a nehézségek igen nagyok voltak. Mert Indiában épúgy, mint mindenütt, sok a felszínes ál-szellemiség, amelyen keresztül utat kell törnie a keresőnek, mielőtt az igazira rátalálhatna. A szellemi akrobaták és csepürágók megszámolhatatlan sokaságán kell keresztülfurakodnia a tiszta szellemiség keresőjének.

A szellemiségnek eme mutatványosai olyan mértékben kifejlesztették lelki és testi izmaikat, hogy ezek rendkívüli teljesítményekre váltak képessé. Olyan mértékben tanulták meg összpontosítani elméjüket, hogy teljes uralomra tettek szert a lelki működések felett. Sokan közülük úgynevezett okkult erőket is kifejlesztettek magukban…

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Paul Brunton: India titkai PDF  (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük