Nemere István: Titkok könyve PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A szerző ebben a Titkok Könyvében nagyon érdekes témákat vet fel.

Ki emlékszik még az 1969-es első Hold-utazásra? Az amerikai űrhajósok egészen másképpen viselkedtek a Holdon, mint ahogyan azt máig mesélik nekünk. Vajon leszállás után miért maradtak öt órán át az űrhajójukban, miért nem merészkedtek ki belőle? És a fényképek között, amiket ok és a következő űrhajósok készítettek, miért van oly sok hamis, amelyekről bebizonyosodott már, hogy nem is a Holdon készültek? A szerző megírja, hogy 2007-ben a második Holdra lépő ember az emlékirataiban bevallotta: a Holdon UFO-k várták őket, találkoztak velük… A Bibliát már többé nem ugyanúgy veszi a kezébe az, aki olvasta ezt a fejezetet. Olyan dolgokat tud meg a „szent könyvről”, amitől égnek áll a haja.

Ahogyan a hamis környezetvédőkről is, akik sokszor valakik érdekeit védik inkább, semmint a környezetünket. És nemcsak az derül ki a Csernobilról szóló fejezetből, mi történt az atomreaktor felrobbanásakor – hanem hogy mi van ott ma? Hazug bulvárújságírók regéltek nekünk Halálzónáról, teljesen üres körzetekről, genetikailag sérült emberekről és állatokról, arról, hogy ott sok száz év múlva sem lesz élet. Az igazság viszont az, hogy ott most is laknak emberek, meg tíz éve is éltek ott, szó nincs nukleáris szennyezésről.

A Titkok Könyvei hagyományához híven ebben a kötetben a történelmi téma: mi történt azzal a kereszttel, amelyen Jézus meghalt? Izgalmas történelmi nyomozásban vehet részt az olvasó.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Nemere István: Titkok könyve (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük