Egely György: Gömbvillám! A kulcs a negyedik dimenzióban? (PDF)

Egely György: Gömbvillám!

Egely György: Gömbvillám!

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Tárgyakat tüntet el… fémdarabok puhulnak meg a környezetében… mozgó járműveket követ… ablaküvegen párologtat lyukat… vályogfalakat fúr ki – csupa olyan tulajdonság, mellyel szemben értetlenül állunk. A gömbvillám talán az utolsó természeti jelenség, amit alapjaiban nem értünk. S nem is érthetjük, míg a megszokott három térdimenzióban gondolkodunk! – állítja Egely György, a kötet szerzője.

Lépjünk hát ki ismert terünkből, és képzeljük el a gömbvillámot négy térdimenziós folyamatként! A negyedik térdimenzió nem fikció, hanem lehetőség egy fejlett technikára, mellyel talán megoldható a „matató ménkű” rejtélye.

Az utolsó ismeretlen természeti jelenség a Földön a gömbvillám. Főleg nyári zivatarok alkalmával fel-feltűnik egy imbolygó tűzgömb szikrázva, sercegve vagy éppen hangtalanul. Belibben a nyitott ablakokon, de bekúszik a kéményen és a kulcslyukon át is, vagy kinyitja maga előtt az ajtót, ablakot. Mikor és hogyan keletkezik? Milyen tulajdonságai vannak? Hogyan próbálták megmagyarázni, és miért voltak sikertelenek ezek a próbálkozások? Miért nyitott kérdés még ma is ez a jelenség? Ezt szeretném – sok érdekes, sokszor hihetetlennek tűnő gömbvillám-történettel illusztrálva – bemutatni ebben a könyvben.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Egely György: Gömbvillám! A kulcs a negyedik dimenzióban? (PDF) (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük