Egely György: Titokzatos Erők PDF

Egely György: Titokzatos Erők

Egely György: Titokzatos Erők

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A könyv eredetileg 1990-ben jelent meg „Titokzatos erők tudománya? avagy magánvélemény a parajelenségekről” címmel, elsőként ebben a témakörben a rendszerváltás után. Az akkor nagy sikert aratott, a paranormál jelenségek széles körét bemutató átfogó művet az azóta szerzett ismeretek birtokában felújította, átdolgozta és kibővítette a szerző.

„Néhány évtizede robbant be a köztudatba a „kanálhajlító” Uri Geller, s nyomában ezrek és ezrek tapasztalták meg saját magukon ugyanezt a képességet.
Azóta csönd van.
Két évszázada ennél is nagyobb vihart kavart az asztaltáncoltatás szokásának robbanásszerű terjedése. Több százezer ember tapasztalta meg ezt a jelenséget generációkon át.
Azóta néma csend.
De ugyanez mondható el a telepátiáról vagy a kézrátételes gyógyításról is.
Mi az igazság?
A mai tudomány sem ad választ ezekre a jelenségekre, igaz nem is keres, sőt. Pedig ezek ugyanúgy léteznek ma is, mint azelőtt, csak most megint csend veszi körül őket.
Évek munkájával sikerült megérteni az okukat, működései mechanizmusukat. Létezik tehát tudományos magyarázat, ezek a jelenségek nem természetfelettiek, sőt az élet, a természet mindenütt használja őket. Érdemes velük mélyebben is megismerkedni, s ha lesz haladás a természettudományban – ami nem biztos-, akkor kikerülhetetlenekké válnak.” (fülszöveg)

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Egely György: Titokzatos Erők (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük