Martin E. P. Seligman: Autentikus életöröm DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Martin E. P. Seligman: Autentikus életöröm DjVuRégóta foglalkoztat bennünket azon ősrégi szükséglet, hogy boldogabban éljünk. A boldogság felkészülés, vagy esetleg a véletlen eredménye?

Nem! Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság csíráját. Ezt a kincset fel kell tárnunk. Ez a könyv csodálatos egyszerűséggel íródott, és útmutatásával látványos eredményeket érhetünk el. A szerző saját tapasztalatain és módszerein keresztül segíti az olvasót, hogy saját erősségeit felismerje, és azokat továbbfejlessze.

A könyvből megtudhatjuk, hogy a szülők hogyan adhatják át gyermekeiknek már a születés pillanatától a pozitív életérzést. Átfogó, értékes mű, mely megtanít kifejleszteni azt a kívánatos érzelmi állapotot, ami a harmonikus élet örömének átéléséhez nélkülözhetetlen.

„A pszichológia forradalmi perspektívája – Seligman Autentikus életöröme – az új évszázad emberi magatartásának világítótornya. Laikusok és szakemberek hasonlóképp fogják értékelni e könyv elképesztő gazdagságát. Hatalmas (szak) irodalom összegzése, konkrét önértékelési eszközöket kínál, és örömteli hangon beszél arról, mit is jelent teljes életet élni.” – (Csíkszentmihályi Mihály, a Flow szerzője).

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Martin E. P. Seligman – Autentikus életöröm – A teljes élet titka (letöltés djvu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


 

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük