Gunthard Weber: Kétféle Boldogság PDF

Gunthard Weber: Kétféle Boldogság

Gunthard Weber: Kétféle Boldogság

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„Ahogy egy fa nem dönthet arról, hol fog nőni és mennyiben másként fejlődik egy védett völgyben vagy az erdőben, mint a szabad mezőn vagy az elemek játékának kitett magaslaton, ugyanúgy a gyerek is kérdés nélkül beilleszkedik származási családjába, és mélyen belevésődött erővel és állhatatossággal kapcsolódik hozzá.

A gyerek ezt a kötődést szeretetként és boldogságként éli meg, függetlenül attól, hogy fejlődik vagy épp elsatnyul ebben a csoportban. Akármilyenek is a szülei, a gyermek tudja, hogy oda tartozik. Ez a tudás, ez a kötődés a szeretet. Én ezt ős-szeretetnek vagy elsődleges szeretetnek hívom. Ez a kötődés olyan mély, hogy a gyermek képes érte feláldozni életét és boldogságát is.”

Kimagasló hatékonyságának köszönhetően Magyarországon is egyre szélesebb körben terjedt Bert Hellinger családfelállítás terápiája.

Az olvasó most azt a könyvet tartja a kezében, mely a családfelállítást Németországban egy csapásra közismertté és közkedveltté tette. Pszichológiai témájú szakkönyvnek ilyen sikere még nem volt.

Bert Hellinger nézetei és eljárásmódjai olyan erőket szabadítanak fel, amelyekhez hasonló intenzitást ritkán tapasztalhatunk a pszichoterápiában. A kötet azokkal a feltételekkel foglalkozik, amelyek hozzájárulnak a párkapcsolatok és a családon belüli kapcsolatok sikeréhez vagy kudarcához.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Gunthard Weber: Kétféle Boldogság (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük