Kisa Judit: 77 remek reform recept PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Egészségkonyha? Igen! Számtalan bizonyíték támasztja alá, hogy ételeink mennyisége és minősége nagyrészt meghatározza egészségi állapotunkat, vitalitásunkkal, közérzetünket.

Az emberiség az utóbbi 50-100 év kivételével friss, teljes biológiai értékű, mindenféle mesterséges átalakítástól mentes ételeket fogyasztott. Az ember számára az ilyen táplálék a természetes, mégis sokan gondolják úgy, hogy az egészséget szolgáló ételek íztelenek, „szárazak”, küllemükben sem túl biztatóak.

Nos, ez a könyv mindezek cáfolata, elég a képekre nézni… Ha az egészségőrző táplálkozás „10 parancsolatát” megfogadjuk és megpróbáljuk mindennapi életünkben követni, elmondhatjuk, szinte mindent megtettünk azért, hogy ételeinkkel, táplálkozási szokásainkkal védjük egészségünket. Könyvünk felépítése praktikus.

Külön fejezetekbe foglaltuk a hétköznapi vacsorákat, hétvégi fogásokat, az ünnepi asztalra, valamint iskolába, munkahelyre, kirándulásra magunkkal vihető ételek receptjeit, s elkészítésükhöz sok, hasznos, gyakorlati ötletet adtunk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kisa Judit – 77 remek reform recept (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük