Kalo Jenő, Daubner Béla – A tudattalan nehezen járható ösvényén I. kötet PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Három esztendővel ezelőtt indult útjára Kalo Jenő könyvsorozata A gyógyulás szelencéje címmel. Ezek a kötetek az egészségügyi asztrológia gyakorlati alkalmazását mutatták be, ám közel sem zárult le ennek a hatalmas anyagnak az ismertetése.

Napjainkra már pszichoterápiás megközelítésből is elkészült a testi betegségek és azok lelki háttereinek bemutatásáról szóló anyag. A tudattalan nehezen járható ösvényén című munka erről az oldalról vizsgálja az emberekben felbukkanó problémák gyökerét, terápiás lehetőségeit.

Dr. Daubner Béla pszichiáter, ayurvéda orvos és pszichoterapeuta – aki maga is mély betekintéssel rendelkezik az asztrológia világába – ismerteti azokat a fontos alapokat, amelyek nélkül nem indulhat útjára sem egy asztrológus, sem pedig más, segítő foglalkozású személy.

Természetesen nemcsak nekik ajánljuk ezt a könyvet, hanem mindazoknak is, akiket érdekel a pszichológia, a transzcendencia, a mélyebb összefüggések rejtelmei, az ok-okozati kapcsolódások és az önismereti utak. (S. Varga Ilona)

Az második kötet itt található —>

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kalo Jenő, Daubner Béla – A tudattalan nehezen járható ösvényén I. kötet (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük