Joseph O’Connor, Robin Prior: NLP – Sikeres eladás DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

J. Grinder és R. Bandler a hetvenes évek közepén elemezték a kor legnagyobb és leghatékonyabb kommunikátorainak munkásságát, mégpedig a modellképzés szerint, azaz hogyan érnek el viselkedésváltozást a másik személynél.

Ez alapján alkották meg azokat az alapvető nyelvi és kommunikációs struktúrákat és viselkedésmintákat, amelyek alapfeltételei minden hatékony kommunikációnak. Tapasztalataikból gyakorlati modellt alkottak, amelyet neuro-lingvisztikai programozásnak neveztek el.

Így vált az addig intuitíven vagy ösztönösen használt sikeres kommunikáció tanulhatóvá és taníthatóvá. Az NLP a viselkedéskultúra minden olyan területén nagy változások hozott, ahol közvetlen emberi kommunikáció történik és az emberi képességek új versenyét indította el.

Ebben a könyvben Joseph O’ Connor és Robin Prior a sikeres eladási és tárgyalási kommunikáció hatékony összefüggéseit strukturálták és jól tagolt, áttekinthető viselkedési műveleti rendszerbe foglalták össze.

A kötet az NLP hatékony segítségével azonnal bevethető útmutatóul szolgál üzleti problémák megoldásához.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Joseph O’Connor · Robin Prior – NLP – Sikeres eladás (letöltés djvu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük