John Assaraf, Murray Smith: A Válasz PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

John Assaraf, Murray Smith: A Válasz PDFA Titok révén sok millió olvasó ismerkedett meg a vonzás törvényével,miszerint ha a gondolatainkra összpontosítunk, akár legmerészebb álmainkat is valóra válthatjuk.

Azonban sokan kérdezik:

„Hogyan kamatoztathatnám ezt az elgondolást a gyakorlatban és konkrétan úgy hogy sikereket érjek el a munkámban és az üzleti életben?”

Akár saját vállalkozásuk van, akár szabadúszók, akár egy hatalmas vállalat egyik osztályát igazgatják, – akár most alapítanak céget, akár nélkülözhetetlenné kívánják tenni magukat a saját területükön: ha anyagi függetlenségre és kivételes életvitelre törekszenek, ez a könyv önöknek készült!

Azért született, hogy felfegyverezze önöket a szükséges önbizalommal és ismeretekkel, és megtanítsa azokat a konkrét lépéseket, amelyek segítségével kiépíthetik álmaik vállalkozását.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

John Assaraf, Murray Smith: A Válasz -Teremts magadnak anyagi függetlenséget, és élj kivételes életet! (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük