Johannes Neuhauser: Mitől működik a szerelem? Djvu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Johannes Neuhauser: Mitől működik a szerelem?Minden energia, minden sors, amely előttünk létezett, szüleinken keresztül bennünk egyesül. Személyiségünk gyökerei több generáción keresztül, messze visszanyúlnak. Így párkapcsolatainkba nem csak magunkat, hanem egész családunkat is magunkkal visszük.

A párkapcsolat azzal kezdődik, hogy egyenrangúként méltányoljuk a különbözőt. A különböző egyenrangú és egyenjogú. Ahogy a férfi és a nő különbözőek, de egyenrangúak és egyenjogúak, úgy a származási családok is egyenrangúak és egyenjogúak. Ebből a felismerésből fejlődik azután a szerelem.

Bert Hellinger célja, hogy utat találjon a vak szerelemtől a látni képes szeretetig.

„A szerelem akkor lehet sikeres, ha meglátjuk az élet alapvető rendjeit. Ezek a rendek nem kitaláltak, hanem felfedezésre várnak.

Én magam is így jutottam el ezekhez a felismerésekhez: hosszas megfigyeléssel rájöttem, mi történik, amikor az emberek bizonyos módon viselkednek. Nemcsak azt vizsgáltam meg, mi a közvetlen következmény, hanem azt is, mi történik nemzedékekkel később.”

Bert Hellinger az ismert pszichoanalítikus több mint 20 éve foglalkozik családállítással. Jelen könyvében a szerző összegyűjtötte azokat a legemlékezetesebb terápiás üléseket, beszélgetéseket, állításokat, melyek szerelmi vagy párkapcsolati problémákra, tragédiákra adtak eredményes enyhülést, esetenként végleges gyógyulást.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Johannes Neuhauser: Mitől működik a szerelem? (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük