Johannes Neuhauser: Mitől működik a szerelem? Djvu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Johannes Neuhauser: Mitől működik a szerelem?

Mitől működik a szerelem? Bert Hellinger párterápiája

Minden energia, minden sors, amely előttünk létezett, szüleinken keresztül bennünk egyesül. Személyiségünk gyökerei több generáción keresztül, messze visszanyúlnak. Így párkapcsolatainkba nem csak magunkat, hanem egész családunkat is magunkkal visszük.

A párkapcsolat azzal kezdődik, hogy egyenrangúként méltányoljuk a különbözőt. A különböző egyenrangú és egyenjogú. Ahogy a férfi és a nő különbözőek, de egyenrangúak és egyenjogúak, úgy a származási családok is egyenrangúak és egyenjogúak. Ebből a felismerésből fejlődik azután a szerelem.

Bert Hellinger célja, hogy utat találjon a vak szerelemtől a látni képes szeretetig.

„A szerelem akkor lehet sikeres, ha meglátjuk az élet alapvető rendjeit. Ezek a rendek nem kitaláltak, hanem felfedezésre várnak.

Én magam is így jutottam el ezekhez a felismerésekhez: hosszas megfigyeléssel rájöttem, mi történik, amikor az emberek bizonyos módon viselkednek. Nemcsak azt vizsgáltam meg, mi a közvetlen következmény, hanem azt is, mi történik nemzedékekkel később.”

Bert Hellinger az ismert pszichoanalítikus több mint 20 éve foglalkozik családállítással. Jelen könyvében a szerző összegyűjtötte azokat a legemlékezetesebb terápiás üléseket, beszélgetéseket, állításokat, melyek szerelmi vagy párkapcsolati problémákra, tragédiákra adtak eredményes enyhülést, esetenként végleges gyógyulást.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Johannes Neuhauser: Mitől működik a szerelem? (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük