Dr. Tom J. Chalko – Hogyan lássuk és olvassuk az aurát? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Nincs semmi paranormális az Univerzumban, kivéve a mi korlátozott megértésünket a Természetrõl. Amirõl úgy hisszük, hogy tudjuk most itt a Földön, az mindössze egy aprócska csepp a Tudás Óceánjából.

A távoli múltban istenítették a megmagyarázhatatlan dolgokat, és csodáknak nevezték őket. Régen az  emberek rendelkeztek az aura látásának képességével. A spirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikat mind aranyszínű glóriával festettek le a fejük körül, mert néhány művész rendelkezett az Auralátás képességével. Ausztráliában West Kimberley félreeső területén történelem előtti barlangrajzokat találhatunk (ld. jobbra), melyek több ezer évesek és embereket ábrázolnak arany glóriával a fejük körül. (a fénykép G. L. Walsh tulajdona)

A Természet MINDENT megadott számunkra ami az aura látásához kell. Mindössze arra van szükség, hogy tudatos erőfeszítéssel összehangoljuk érzékszerveinket. Ha meg se próbálod, SOHA sem fogod látni az Aurát. Viszont ha egyszer valamit saját magad is LÁTSZ, nem kell többé senki másba vetett hitedre sem támaszkodnod. Egyszerűen TUDNI fogod. És a tudásodat még több tanulásra fordíthatod.

Sok nagy ember mondta a múltban, hogy „van szemünk, de minek, ha egyszer úgy sem látunk velük”. Ezen dokumentum későbbi részeiben rájössz majd, hogy miről beszéltek.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

(letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!