Dr. Pásztorfi János: Életed egy kivételes lehetőség PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ezt a könyvet azoknak írtam, akik nemcsak tudnak gondolkodni, hanem ezt rendszeresen teszik is. Ők egy elenyésző kisebbséghez tartoznak, és ők végzik a legnehezebb munkát. Róluk mondta Henry Ford (az első):

„A gondolkodás a legnehezebb munka. Valószínűleg ezért foglalkoznak a legkevesebben ezzel.”

Ha ön a fogyasztói és jóléti társadalmunk propagandájának megfelelően azt hiszi, hogy egészségére jogigénye van, amit a különböző gyógyspecialistáknál érvényesíthet és azután az egészségét patikában, vagy a gyógynövényboltban éppen úgy megveheti, mint a lisztet és a cukrot az ABC-ben, jobban teszi, ha a könyvet nem olvassa el, mert nagyon keveset használna Önnek.

A könyvnek az a célja, hogy tükröt tartson Ön elé, amelyben könnyebben megismeri önmagát. Működési-, szabályzó- és vezérlőmechanizmusait a hibákat gondolkodás- és szemléletmódjában, magatartásában, hozzáállásában önmagához, környezetéhez és az élethez.

Röviden: hogy felismerje azokat a tényezőket, amelyek beteggé tehetik.Egészsége a legnagyobb kincse egy olyan társadalomban, ahol a teljesítmény a legfontosabb mérce. Csak akkor igazán teljesítőképes, ha egészsége rendben van.

De vajon kitől várhat segítséget egészsége megőrzéseben, vagy helyreállításában?

A könyv megmutatja Önnek, hogy ezen a világon csak egyetlen ember van, aki ebben érdekelt és erre képes is… Ez az egyetlen ember pedig Ön, saját maga!

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Pásztorfi János- Életed egy kivételes lehetőség (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük