dr. Marshall Rosenberg – Keresztutak PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

dr. Marshall Rosenberg - Keresztutak PDF

… Életcélom annak tanulmányozása, hogyan lehetséges megakadályozni azt, hogy embertársaink szenvedését élvezzük, valamint, hogy hozzájáruljunk ahhoz a pszichológiai folyamathoz, melynek révén örülünk mások boldogságának.… Lassan megértettem, milyen belső motivációk vezérelnek bennünket magunk és társaink ellen irányuló erőszakos cselekedeteinkben.

Caarl Rogers, Abraham Maslow és Martin Buber munkái révén megismerkedtem az emberi fejlődés azon tényezőivel, amelyek meghatározzák az együttérzés összetevőit. Életem során olyan emberekkel kerültem közeli kapcsolatba, akik beépítették mindennapjaikba az együttérzést és könyörületességet. Tőlük sokat tanultam.

E különböző tapasztalataimból arra  a következtetésre jutottam, hogy a nyelv rendkívül fontos az együttérzés tolmácsolásában. Azok az emberek, akik élvezik embertársaik szenvedéseit, a hibáztatás és elutasítás verbális eszközeivel fejezik ki magukat.

Ezt a nyelvet szakmai körökben “életidegen kommunikáció”-nak nevezem, a könnyebb megértés céljából pedig egyszerűen “sakálnyelv”-nek.

(Marshall Rosenberg)

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

dr. Marshall Rosenberg – Keresztutak (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük