David Icke: …és az igazság felszabadít I.kötet PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Amint Amerika egy vezető könyvkiadója mondta, miután elolvasta Dávid Icke kéziratát:

„Nehéz szavakba öntenem az izgalmat, amit ezzel kapcsolatban érzek. Ez egy olyan könyv, aminek felbukkanására már hosszú-hosszú ideje várok. Tudtam, hogy el fog jönni, és lám, most a kezemben tartom. Gyakorlatilag elakad a lélegzetem a rámtelepedő sürgető késztetéstől, hogy mihamarabb nyomdába adjam és eljuttassam mindenhová”.

Dávid Icke feltárja a globális események mögötti valóságot, amely az emberi létezés jövőjét alakítja, és a világot, a melyet gyermekeinkre hátrahagyunk. Félelem nélkül, határozott kézzel lerántja a leplet az elképesztő, egymásba ágyazódó manipulációs hálózatról.

Bemutatja, hogy ugyanaz a néhány ember, titkos társaság és szervezet kontrollálja életünk mindennapjait. Ők tervelik ki a háborúkat, az erőszakos forradalmakat, a terrorista merényleteket és a politikai orgyilkosságokat mind; ők tartják kézben a kemény drogok és fegyverek, sőt az információ világpiacát és a média hipnotizáló gépezetét.

A XX. század és az azt megelőző korok minden egyes negatív globális eseménye ugyanazon Globális Elithez vezethető vissza, és a felbukkanó nevek némelyike nagyon is jól ismert. Ezelőtt még soha senki sem tárta fel ezt a hálózatot ilyen részletes és elsöprő módon, személyzetével és módszereivel egyetemben. Ha el akarod kerülni, hogy darabokra törjön a világképed, akkor tartsd távol magadat ettől a könyvtől!

Icke feltárja a globális összeesküvés ezoterikus hátterét. Javaslatot tesz egy lelkesítő spirituális megoldásra, amelyben minden férfi, nő és gyermek ezen a Föld nevű bolygón kiszabadul a napi szintű elmeprogramozás karmaiból. Ez a programozás az emberi elme révén építi börtönünk falait – hisz a modern materialista kvantumfizika tudománya is eljutott (lásd: Mi a csudát tudunk a világról?) az emelkedett mesterek által évezredek óta hangoztatott igazságra: a megfigyelő teremti a megfigyeltet, sőt a megfigyelő és a megfigyelt alapvetően EGY!

Tehát mi mindannyian a széleskörűen hirdetett, tanított, sulykolt elméletekkel szemben nem csupán tehetetlen megfigyelői, áldozatai vagyunk a teremtett világnak, hanem teremtői is, habár jelenleg nem tudatos teremtői. Elménk az a gépezet, amely tudatunktól, akaratunktól jobbára függetlenül, a beépített programok, adatok, tévhitek, előítéletek alapján teremti valóságunkat, amelyet aztán érzékelünk és objektívnek gondolunk.

Az Elit programozási technikáira ránézve az olvasó maga mögött hagyja azokat, és visszaveszi végtelen hatalmát, hogy maga gondolkodjék és hozza meg döntéseit a saját sorsát, életét illetően. A könyv szavai inspirálnak mindannyiunkat, hogy végre azzá legyünk akik valójában vagyunk – tudatos teremtők. Ezen ismeret birtokában képessé válunk, hogy sarkig tárjuk a magunk által tudattalanul épített szellemi börtönünk kapuit, és a penészes, dohos, sötét tömlöcből kisétáljunk a szabadság borzongató fényáradatába.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

David Icke: …és az igazság felszabadít I.kötet – A globális ügyek mögött meghúzódó titkolt forgatókönyv elképesztő leleplezése… (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük