Bunyevácz Zsuzsa: Az új világrend tízparancsolata PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Bunyevácz Zsuzsa: Az új világrend tízparancsolata PDFNem tudunk a magyarokon, illetve őseinken, ragozó nyelvű rokonainkon kívül másokat felmutatni a világban, akik a Szent Grál összes megnyilvánulási formájához kötődnének valamiképpen, legyen az például valamifajta ősi bölcselet, mágustudás, aminek eredete a vízözön előtti időkre vezethető vissza – írta Bunyevácz Zsuzsa A Szent Grál üzenete című nagy sikerű könyvének utolsó fejezetében.

A magyarság küldetését egy sumér himnusszal jellemezte: Országok országa, Törvénytudás népe, Napkelet s Nyugat közt a Világnak fénye. Nagy a Te nemzeted, nagy a te végzeted, oly messze magasztos, hogy föl sem érheted…

Részben e gondolatmenet folytatásaként írta meg újabb könyvét, amely az őskortól napjainkig követi nyomon a történelmi eseményeket. Az emberiség aranykorában még harmóniában éltünk a természettel, a szent univerzummal és – fogalmazhatunk úgy is, hogy – mindenki a Szent Grál birtokosa volt.

Hosszú utat kellett megtennünk, amíg üzlet lett az egész világ, s eljutottunk oda, hogy a GDP alapján ítélnek meg minket, és a szabadpiac az imádat tárgya. Ma a világ három leggazdagabb emberének együttes vagyona nagyobb, mint a legszegényebb fejlődő országok 600 millió lakosának összes évi jövedelme; és miközben egyesek sok milliárd dollárt forgatnak a tőzsdéken és képesek arra, hogy egy ország gazdasági stabilitását megingassák, addig 36 ezer gyerek hal meg naponta éhínség miatt…

  • Lehet, hogy útközben elvesztettünk valamit?
  • Talán éppen a Szent Grált?
  • És ez lenne az Új Világ rend?
  • Néhány pénzember uralma az egész világ felett?
  • Ha valóban épülőben van egy új világ, akkor az csupán a véletlen műve?
  • Vagy igazuk lehet az összeesküvés-elméleteknek?

Vagyis létezik egy szorosan együttműködő csoport, amely a világuralom elnyerése érdekében tevékenykedik, és képes nemzeteket, birodalmakat elsöpörni, háborúkat, forradalmakat kirobbantani? És ha valóban épül az Új Világrend, akkor nekünk, magyaroknak mi a szerepünk benne?

Az áldozatai vagyunk, vagy bűnösök? Vagy éppen az a küldetésünk, hogy visszahozzuk az aranykor szemléletét? A szerző ezekre a kérdésekre keresi a választ ebben a könyvben.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Bunyevácz Zsuzsa – Az új világrend tízparancsolata – Avagy a Szent Grál elrablása? (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük