Zarathusztra Zend Aveszta PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A legelső Szent Könyv, az egyik leghatalmasabb műve a világirodalomnak. Az univerzális bölcsesség legősibb enciklopédiájának gyönyörű fordítása, egy időtlen irodalmi és spirituális mestermű.

Régebbi mint az ókori India Védái, a Ji Csing könyv az ókori Kínában vagy az Amen Hotep Szentenciái az ókori Egyiptomban. De nemcsak egy művészi alkotás hanem foglalkozik még a csillagászattal, az organikus kertészettel, az egészség megőrzésével,pszichológiával, filozófiával, és létfontosságú kérdések egész sorával.

A Zend Aveszta egyedülálló, fenséges nagyszerűségében és átütő erejében teszi számunkra hozzáférhetővé Zarathusztra géniuszát, ahogyan feltámasztja a modern olvasó számára elvesztett archaikus világ bölcsességét és intuicióit.

Az ókori görögök Zarathusztra vallásában a világ és az emberi sors dualista leképezését látták. Ugyanakkor Zarathuszta inspirálta az asztrológia és a mágia káldeus doktrináit, és minden bizonnyal befolyásolta a júdaizmus fejlődését, és a kereszténységet.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Zarathusztra Zend Aveszta (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük