Várkonyi Nándor – Sziriat oszlopai PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Várkonyi Nándor - Sziriat oszlopai PDFE nagy jelentőségű könyv a történelmünket megelőző korszak látható emlékeit, azok eredetét, összefüggéseit és jelentőségét kutatja. Feleletet ad a tudomány egyik legizgatóbb és legnagyobb horderejű kérdésére: milyen mélyen hatolhatunk visszafelé az idők messzeségébe, meddig követhetjük az ember nyomait az első lépések felé, melyeket a szellem irányítása alatt tett meg.

Nem a majomember problémája hevíti, hanem az ember művelődési képességének sorsa s a hagyaték, amelyet ez a képesség megszületése óta számunkra összegyűjtött.

A föld nyugati féltekéjére terjedő „atlanti” műveltségnek szellemi és régészeti emlékeit elénk állítva, megpróbálja rekonstruálni eltűnt, történet előtti fejlett kultúrák eredményeit, azaz jelképesen szólva kibetűzni Sziriat oszlopainak feliratát.

Egy sok ezeréves múlt alkotásban és pusztításban mérhetetlen arányai, megdöbbentő távlatai és titkai tárulnak elénk ebben a kitűnő könyvben, melynek hitelességét és meggyőző erejét a szerző tudós alapossága, felkészültsége és tisztult szellemi magatartása biztosítja.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Várkonyi Nándor – Sziriat oszlopai (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük