The Nisargadatta Gita magyarul PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

1. A ’vagyok’ jelent meg először, az örökké jelenlévő, örökké elérhető, utasíts el minden gondolatot, kivéve a ’vagyok’-ot, maradj ott.

A ’vagyok’ megértése, ’létezés’-ed érzése, vagy csupán ’jelenlét’-ed rendkívül fontos, mivel rajta múlik a teljes kimenetele a tanításnak.

Először is, tudatában vagy egyáltalán ’létezésed’-nek, vagyis a ténynek, hogy ’vagy’?

Muszáj ’lenned’, mielőtt bármi egyéb lehetne, ’jelenlét’-ed érzése, vagyis a ’vagyok’ érzés valóban alapja mindennek, aminek következnie kell.

Másodszor, ez a ’létezés’ érzés, vagy ’vagyok’ érzés, nem az első esemény volt, az előtt, hogy életed bármely tapasztalata elkezdődhetett volna? Menj vissza elméddel az időben azon pillanathoz, mikor rádöbbentél, hogy ’te vagy’ illetve ’én vagyok’.

Ez az ’én vagyok’ még mindig veled van, mindig jelen van, mindig elérhető, mindig az első gondolat volt, ami most is, utasíts el minden más gondolatot, és menj vissza oda, és maradj ott. Szóval, próbáld megérteni és megragadni ezt a benned rejlő ’létezőség’-et vagy ’vagyokság’-ot.

Minél pontosabban és tisztábban csinálod, annál gyorsabb lesz haladásod.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

The Nisargadatta Gita magyarul (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük