Takáts Péter: A Nyugati és a Keleti Vállalkozói Mentalitásról PDF

Takáts Péter: A Nyugati és a Keleti Vállalkozói Mentalitásról

Takáts Péter: A Nyugati és a Keleti Vállalkozói Mentalitásról

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ki ne találkozott volna olyan vállalkozóval, aki tehetségének és kitartásának köszönhetően virágzó vállalkozást hozott létre, és amikor már úgy tűnik, hogy cége elérkezett a csúcsra, akkor ahelyett, hogy élvezné munkája gyümölcsét, saját művének rabjává válik. Úgy tűnik, hajnaltól késő estig dolgoznia kell, hogy vállalkozása működni tudjon, és a folyamatok rendben és stabilan működjenek. Nem marad egy szabad perce sem magára, sem pedig környezetére, így aztán körülötte mindenki szenved, családja hiányolja, barátai elhagyják. Innen pedig egyenes út vezet a tragédiákhoz. El lehet kerülni a tragédiát?

  • Minden vállalkozó tönkremegy abban, hogy saját művét megpróbálja életben tartani?
  • Hogyan csinálják ezt a tapasztaltabb, tőlünk nyugatra élő és dolgozó vállalkozók?

Ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a választ ez a könyv, mely végigvezeti az olvasót a vállalkozások alapításától a tudatos vállalkozóvá válásig vezető úton.

Bemutatja, hogy azok a problémák, melyekkel ma a hazai vállalkozók többsége küzd, nem saját hibájuk vagy egy sorscsapás következménye, hanem a fejlődés természetes velejárói.

A könyv segítségével a tudatos vállalkozó képes lesz vállalkozása helyzetét és fejlődésének törvényszerűségeit felismerni és azokat befolyásolni. Ekkor saját kezébe veheti sorsának irányítását, és megindulhat egy olyan fejlődési úton, melynek eredménye egy jól működő, folyamataiban szervezett, környezetével harmóniában élő és dolgozó vállalkozás lesz.

A könyv ehhez ad nem csak elméleti, hanem igen sok és hasznos gyakorlati tanácsot és útmutatást. Olvasását javasoljuk minden vállalkozónak, kezdőnek és haladóknak egyaránt.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Takáts Péter: A Nyugati és a Keleti Vállalkozói Mentalitásról (Gyógyító gondolatok emberről és vállalkozásról; Kulturális Kreatívok) (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük