Ruediger Dahlke: Az agresszió, mint esély PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ruediger Dahlke: Az agresszió, mint esély

Ruediger Dahlke: Az agresszió, mint esély

Az agressziót ma automatikusan az erőszakkal azonosítjuk. Minél jobban törekszünk azonban elkerülésére, annál fájdalmasabban tör be életünkbe.

Dinamikus ereje az erőszak megoldatlan síkjára süllyed a családban, a tömegben, a háborúkban, a terrorizmusban és megbetegít. Árnyoldala egyaránt megjelenik a világpolitikában és az emberi testben.

Az olyan auto-agressziós betegségek, mint az allergia vagy a reuma a külvilág polgárháborúihoz hasonlíthatók, míg a rákos sejtek szabályosan terrorizálják a szöveteket. Immunrendszerünk a példa arra, hogy az élet nem lehetséges agresszió nélkül.

A testnek hadat kell viselnie, energetikailag védelmeznie kell magát egészsége érdekében. Ruediger Dahlke három nagy témakör: a fertőzéses megbetegedések, az allergia és az autoagressziós betegségek vizsgálatán keresztül mutatja be az agresszió őselvének működését.

Elmagyarázza az agresszió „klasszikus” kórképeit – a bakteriális, gombás és vírusos fertőzéseket -, az agressziós betegségek „modern” fokozatait: az autoimmun problémákat, a krónikus fájdalmakat és az elfojtott vagy rosszul megélt agresszió olyan tünetegyütteseit, mint például a gyermeki hiperaktivitás.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Ruediger Dahlke: Az agresszió, mint esély (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük