Mario Dal Fabbro: Bútorkészítés saját kezűleg PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Hiába bővül a piacgazdaságban a szolgáltatások és a kereskedelem választéka, azért nem hagy alább az érdeklődés a saját erőből történő lakásfölújításnak.

Otthonszépítés saját kezűleg, vagy a bútorkészítés iránt – ez utóbbi sajátos igényre válasz ez a könyv, amely az asztalosmunkák legalapvetőbb ismeretanyagaitól a házilagos bútorkészítés mesterfogásaiig tekinti át – igen szemléletes, illusztratív módon – mindazokat a tudnivalókat, amelyek arra szolgálnak, hogy a minimális kézügyességet és annál több elszántságot kívánó, vállalkozó kedvű otthonszépítők maguk tervezte és összeállította bútorokkal tegyék lakájossá otthonaikat.

A két fő részből álló „kézikönyv” Alapismeretek címmel az asztalos- munkák teljes körű és gyors tanfolyamát adja, ahol a faanyagok ismeretétől a bútorlapok készítésén át a székek dőlésszögének meghatározásáig foglalja össze a laikusok számára nélkülözhetetlen tudnivalókat.

A második egység (Bútorrajzok) a tervezőmunka részleteibe avat be, mégpedig bútorfajtánként. A magyarázó rajzokkal dúsan illusztrált, tárgymutatóval kiegészített kötet a kevés szóval gyakorolt praktikum példája lehet.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Mario Dal Fabbro – Bútorkészítés saját kezűleg (letöltés pdf-ben)

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük