Gudrun Schury – Éltető nedv PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az Éltető nedv olyan mű, amelyben friss lüktetés érződik. Könnyedén olvastatja magát – szórakoztató jellege mégsem megy a minőség rovására.

A száraz tudományosság veszélye ellen az írónő az üde változatosság elvével védekezik, így például még egy valódi vámpírtól kért interjú is szerepel a könyvben.

  • Elgondolkoztak már azon, vajon a katolikus egyházban a szertartások alkalmával miért használnak fehérbort, holott az eucharisztiában Krisztus vérének átváltozásáról van szó?
  • Vagy hogy egyes régi táblákon mit jelentett a Köpködni tilos felírat?
  • Vagy honnan ered és mit jelent a Blood, Sweat and Tears együttes neve?

Lehet, hogy egy televíziós vetélkedőben nem válik milliomossá, ha ismeri a választ ezekre a kérdésekre, de annyi bizonyos, hogy okosabb és öntudatosabb lesz, ha elolvassa Gudrun Schury Éltető nedv című könyvét.

Kilenc fejezeten át kalandozhatunk e különleges folyadék, az élet őseleme nyomában – a tudomány, a művészet és a mindennapi élet tanúbizonyságai kíséretében – a mítoszok és a Biblia korától kezdve kultúrákon, vallásokon, évszázadokon át napjainkig, az AIDS és a szivacsos agyvelőgyulladás koráig.

A tényeket és a kultúrtörténeti fejtegetéseket anekdoták és markánsan humoros fordulatok lazítják; Schury még a nagymamáról és a nagypapáról is mesél, akiknek a példájából kiviláglik, mennyire áthatják a mi (poszt)modern világunkat is a mítoszok, a pogányság és a babona véres nyomai.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Gudrun Schury – Éltető nedv (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük