Duncan Shelley: A végső háború PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Duncan Shelley - A végső háború - Az elme gyilkosai III. PDFA borzongatóan gonosz és dörzsölt pszichiáterek uralta világban játszódó trilógia befejező kötetében folytatódnak Julian Andan, az elmét befolyásoló hatalom ellen lázadó ex-pszichológus kalandjai, aki amellett, hogy megakadályozta a harmadik világháborút, még könyvét is megjelentette.

Az uralom megdöntése azonban még hátravan: ez a feladat hősünkre és az őt továbbra is kitartóan segítő Hattori és Kunoichi nindzsaklánokra vár.

Ezt a történet végére sikeresen abszolválják is, ám az elnyomás nem múlik el nyomtalanul az emberiség felett – az általuk okozott fájdalmat, a hazugságokat és az őrületet majd csak az idő fogja tudni végképp orvosolni.

Az elme gyilkosai sorozat további kötetei:

Duncan Shelley: Az áruló

Duncan Shelley – A téboly katonái

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Duncan Shelley – A végső háború – Az elme gyilkosai III. (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!

Fontos!

A Gutenberg Galaxis oldal célja a letöltési linkek összegyűjtése és közreadása.

Az oldal szerkesztői az eredeti művekkel vagy azok elektronikus másolataival nem rendelkeznek, azokat nem tették korábban elérhetővé, és hasonlót nem is terveznek a továbbiakban sem.

Éppen ezért a legtöbb esetben az elérhetetlenné vált letöltési linkeket nem tudjuk újraaktiválni, vagy a könyveket más módon letölthetővé tenni.

Megértésüket előre is köszönjük

A szerkesztők

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük