Dr. Csernus Imre, Dobai Benedek, Tárnok Alfonz – Drogma PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Csernus Imre, Dobai Benedek, Tárnok Alfonz - Drogma PDFA drogdoki, Csernus Imre, tíz éve keres utat magának, és másoknak is, akik a tudatos életet választják. Az elmúlt évek munkája és médiaszereplései után arra gondolt, hogy egy könyv megírása lenne számára az új kihívás, és egy másoknak is használható rendszert adna.

Egy évtizede csiszolja a technikáját, mint pszichiáter, és sok éve, mint magát figyelő ember. Két barátjával együtt írták meg végül ezt a könyvet, akik ellenpólusokként képviselik a szövegben „a túlbonyolító okoskodást és a cinikus, kicsinyes kukacoskodást”.

Egyikük, Bence, egy heroinista, leállt. Költőkezdemény. Huszonegy éves, még részese a tinédzserek gondolatvilágának, másrészről nagyon komoly, felnőttebb a felnőttnél. Alfonz, a másik. Azt mondja, ő csak kommentálná a többiek gondolatait.

„A Drogma a lángolásról, a szenvedélyről, a hitről és a belső békéről szól.

Korábbi változata – amelyet 8 évvel ezelőtt írtam – az életről vallott gondolataim durva megfogalmazása volt, a most, november elején megjelenő átdolgozott, bővített »új« Drogma egy önkritikus, öniróniával teli könyv, egy sokkal érettebb írás, amelyben az is benne van, hogy hogyan lehet mindezeket megszerezni.”

 

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Csernus Imre, Dobai Benedek, Tárnok Alfonz – Drogma (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük