Csögyal Namkhai Norbu – A Tükör PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ezt a könyvet a dzogcsen hagyomány egy tibeti mestere írta, és mindenekelőtt azoknak a nyugati tanítványoknak szól, akik a dzogcsen gyakorlása iránt érdeklődnek. A dzogcsen a Nagy Tökéletesség hosszú ideig titokban átadott tanítása, amelyről nyilvánosan csak mostanában kezdett beszélni néhány tanító.

Ebben a tömör szövegben Csögyal Namkhai Norbu közvetlen és gyakorlati tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogy a mélységes, egyetemes és kifinomult dzogcsen tanításokat hogyan alkalmazhatjuk a hétköznapi életben. A Tükör célja, hogy pontosan meghatározza a velünk született tudatosság (rig-pa) elvét.

Világossá teszi, miként gyakoroljuk ennek a tudatosságnak a folyamatos jelenlétét, azaz hogyan tartsuk fenn a jelenlétet. A szöveg részletes tanítást ad a rig-pa állapot ülő meditációban történő felfedezésére, valamint arra vonatkozóan is ad útmutatást, miként lehet egyesíteni ezt a tudatosságot mindennapi tevékenységünkkel.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Csögyal Namkhai Norbu – A Tükör – Tanácsok a tudatos jelenléthez (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük