Charlotte Gerson, Beata Bishop: A Gerson terápia PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Max Gerson (1881-1959) ezt a terápiát több mint harminc éves klinikai gyakorlata során dolgozta ki, és mindvégig sikeresen alkalmazta különböző krónikus, degeneratív betegségek gyógyításában, beleértve a rákot is.

Kiindulópontja, hogy a daganat csupán tünet, nem maga a betegség. A tumor tünete egy, az egész szervezetet érintő, súlyosan kóros állapotnak. Amikor rosszindulatú daganatos szövet képződhet egy szervezetben, akkor annak egyensúlya oly mértékben megbomlott, hogy már nem elegendő csupán a tünetet kezelni.

Helyre kell állítani a teljes anyagcserét, feljavítani az energiaellátást, meg-szabadítani a szervezetet a rengeteg méreganyagtól, tehát újra kell éleszteni a szervezet védekező mechanizmusát, aktiválni kell a teljes immunrendszert.

Dr. Max Gerson német orvos szigorúan hagyományos elveket valló belgyógyászként kezdte hivatását. Erős migrénes fejfájások gyötörték, néha napokon át elsötétített szobában kellett pihennie. Akárcsak napjainkban, akkor is az volt a hivatalos orvosi vélemény, hogy a migrén tünetileg jól kezelhető, de gyógyítani igazán nem tudják.

Szerencsére a fiatal orvos nem törődött bele, hogy fájdalmas tüneteinek élete végéig kiszolgáltatottja legyen, így aztán különféle diétákat, gyógymódokat próbált ki, méreg-telenítési technikákkal kísérletezett, míg hosszú és fáradtságos munkával összeállította saját migrén terápiáját.

Egy ismeretterjesztő film a YouTube-n erről:
A Gerson csoda – Gerson terápia film  https://youtu.be/0fpW77uUFoA

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Charlotte Gerson, Beata Bishop: A Gerson terápia – a rák ellenszere  (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük