Vida Ágnes: Babastart tanfolyam PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Vida Ágnes: Babastart tanfolyam PDFHogyan alakítsd úgy a mindennapjaitokat, hogy Te és a baba is egyaránt jól érezzétek magatokat a bőrötökben! Megtudhatod, milyen az a napirend, ami kiszámíthatóvá teszi az időt, de nem kötődik szigorúan beosztott órákhoz és percekhez, ami rugalmasan követi a baba fejlődését, s amelynek köszönhetően jut idő majd a babára, a ház körüli teendőkre és még magadra is.

Megtanulod megelőzni a legidegesítőbb magatartási problémákat, az alvászavarokat, az elalvási gondokat, a hisztit, a szoptatási problémákat, az evési problémákat, a felkapatást, a szeparációs szorongást, az unatkozást, a nyűgösködést.

A sokféle játékos teszt segítségével megismerheted gyermeked személyiségét, mit tud, mit csinál szívesen, milyen helyzetre hogyan reagál. Megtanulod értelmezni, miért sír a baba és egyáltalán: hogyan kommunikál, hogyan értheted meg, mikor mit akar és mi a baja?

Az életkor specifikus tesztek segítenek eldönteni, mit tud már a gyermeked és esetleg mit kellene még tudnia az adott életkorban. Az intelligenciatesztek révén már egészen kicsi korban felismerheted, milyen területeken van szüksége a picinek fejlesztésre.

Választ kaphatsz a játékokkal kapcsolatos kérdéseidre is. Mit játsszál a babával? Milyen életkorban milyen játékokat adjál neki? Melyik játékból mit tanulhat meg? Hogyan játszatok közösen? És hogyan tanuljon meg önállóan játszani?

Megtanulod, mit tehetsz a leggyakoribb magatartási problémák ellen: hogyan oldd meg az alvászavarokat, evési problémákat, állandó unatkozást, nyűgösködést, hisztit és akaratoskodást.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Vida Ágnes: Babastart tanfolyam (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük