Mikhail Naimy – Mirdad könyve Doc

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Mirdad könyvének legendája azokra a szövegekre emlékeztet, amelyeket a kezdetektől fogva az emberiségre ruháztak, és amelyek az Egyetemes Tanhoz tartoznak. Ez a könyv is magán viseli az élő igazság ismertetőjegyeit.

Mirdad könyvét azoknak írták, akik arra az ősi és alapvető kérdésre keresik a választ, hogy „Ki vagyok, honnan jövök, és hová megyek?” Naimy megmutatja, hogy e kérdésekre a válaszokat itt és most meg lehet találni. A történet a Világosság üzenete, amely meg is mutatja az utat ehhez a Világossághoz. Az Egyetemes Tan megnyilatkozásaként az Útról, az Igazságról és az Életről tanúskodik.

A szerző az angol kiadónak ezt írta: „A Mirdad könyve ténylegesen szakít minden megkövült dogmával, tartozzon az akár a valláshoz, a filozófiához, a politikához vagy bármely egyéb területhez… Jelentősége épp abban áll, hogy a létezés megragadásának új módját tárja elénk. Fel akar rázni a dogmatikus téboly tompultságából, amely csupa gyűlölet, viszály és zűrzavar…”

Mikhail Naimy évekig tartó amerikai tartózkodása után Libanonban, a Sannin-hegység lábánál írta ezt a könyvet. Először angolul jelent meg (Bejrút, 1948), majd franciául, németül, hollandul, portugálul, spanyolul, arabul és többek között gujarati ill. hindi nyelven.

A Mirdad könyve alapján Naimyt a XX. század legnagyobb spirituális gondolkodói közé sorolhatjuk.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Mikhail Naimy – Mirdad könyve (letöltés doc-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük