Mike Evans – Hogyan vizsgázz sikeresen? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ez a könyv óriási fejlődést fog eredményezni a vizsgán nyújtott teljesítményedben – legyen az szakmai, egyetemi, főiskolai, középiskolai; esszé vagy teszt.

A tanulmányaink során egy dolgot soha nem tanítanak meg nekünk: hatékonyan tanulni és vizsgázni. Pedig mindennapos tapasztalat, hogy a sikeres vizsga nem csak a szorgalmunktól vagy az értelmi képességeinktől függ.

Nagyon sok szorgalmas, intelligens ember bukik meg önbizalomhiány vagy rossz vizsgatechnika következtében. Esélyeink legalább 50%-a múlik: – a vizsgához való hozzáállásunktól, – a vizsgához vezető tanulási folyamat megszervezésétől, – néhány egyszerű és hatékony vizsgatechnika alkalmazásától.

A Hogyan vizsgázz sikeresen? már a felépítésével, a témák strukturálásával utat mutat.

A leírt módszerek garantálják a sikert – bárki számára könnyen elsajátíthatóak és kétségkívül beváltak. A megfelelő technikák alkalmazása nagymértékben növeli az önbizalmat is, így eleve sikerre készen érkezhetsz a vizsga helyszínére.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Mike Evans – Hogyan vizsgázz sikeresen? – Hasznos technikák érettségi, felvételi és egyetemi vizsga előtt állóknak (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük