Iris Goze-Hänel, Gertrud Teusen: Anya, beszélgess velem! DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Minden várandós anyuka kapcsolatba szeretne kerülni magzatával. Manapság a nők sokkal tudatosabban élik meg terhességüket, mint bármikor, és nem csak kisbabájuk testi fejlődését követik figyelemmel, hanem igyekeznek lelkiekben is a legtöbbet nyújtani számára.

Már rég kimutatták, hogy a kisbabák érzékelik, reagálnak rá és „visszajeleznek”. Látnak, hallanak, ízlelnek és éreznek.

Bármelyik nő megtanulhatja, hogyan fejtheti meg magzatának viselkedését. Csak segíteni kell, hogy gyermeke jeleit helyesen értelmezze. Majd megtapasztalja, melyik zenét hallgatja kisbabája a legszívesebben, mire reagál ijedtséggel vagy barátságosan, és hogy a pici odasimul a hasfalhoz, ha az anyuka a pocakját simogatja.

Még mielőtt először megpillantaná és megérintené gyermekét, már kialakíthat vele egy gyengéd kapcsolatot. Lelje Ön is örömét a kilenc hónap alatt a gyermekével folytatott beszélgetésben.

Az ingyenes könyv letöltési linkje:

 

 

Iris Goze-Hänel – Gertrud Teusen – Anya, beszélgess velem! – Születés előtti kommunikáció anya és gyermeke között (letöltés DjVu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük